Om oss
Vi er Tonje og Espen Kirkeby som traff hverandre da vi begge var ledere i en huskirke på Kvernaland. Vi pleier å si at vi snoflet i hverandre da det gikk en god stund før vi egentlig oppdaget hva som var der rett under nesen vår. Vi ble kjærester knappe to måneder før jeg skulle reise til Slovakia for å studere medisin, men vi var begge veldig innstilte på at dette skulle vi klare. Med mange flyturer og utallige skype-date's så fikk vi det til å funke.
Så, på ettårs dagen vår gikk Espen ned på kne og fikk et "ja selvfølgelig!", og den 6.august 2011 ga vi hverandre vårt ja i Frøyland Orstad Kyrkjelyd.

Dette andre året som rette ektefolk skal vi tilbringe i Slovakia hvor fruen skal begynne på fjerde året på medisinstudiet. Espen har fullført sin bachelorgrad i historie ved UiS og studerer nå Globalisering på mastergradsnivå ved Misjonshøgskulen i Stavanger.

Vi venter også et lite tillegg til familien som skal komme til oss i midten av februar. Fram til det skal fru Kirkeby ruge fram det lille mirakelet.