fredag 13. april 2012

Bildedryss fra kjekt besøk...

Mor har allerede skrevet en blogg om deres besøk her, men jeg tenkte at nå var det så lenge siden vi har skrevet noe her inne at jeg kunne legge ved noen bilder jeg også.

Første kveld, middag på Harley's

Må tøffe oss litt når vi er på Harley Davidson resturant

Vertskapet

Sightseeing i koselige Martin by

Søstrene

Fru Kirkeby snakker i vei på uteserveringen

Litt kaldt, men utepils må det være!

Vårens første utepils


Et sjeldent syn - noen andre enn mor laget mat!


Togtur til Zilina, Mor og Tone var noe skeptiske til å gå ut på skinnene

Mor på toget

Ekteparet Kirkeby prøver å holde motet oppe på tross av en times ventetid i Vrutky

Lunsj på 7th level

Det flotte besøket
Det var veldig kjekt å ha mor og Tone på besøk, et herlig avbrekk i hverdagen. Vi koste oss fra ende til annen, og som alltid så er det trist når besøket reiser. Vi satte enormt pris på å ha dem her, og det var veldig kjekt synes jeg at vi fikk så mange gode samtaler. Velkommen tilbake!

Bortsett fra at vi har hatt besøk så går hverdagen stort sett som før. Har hatt en liten påskeferie, men som de fleste ferier så var den over litt for fort.
Vårværet har begynt å melde sin ankomst, og det er herlig med litt varmere vær. Men varmere vær betyr også at eksamensperioden nærmer seg med alt det som den bringer med seg. Men før eksamensperioden så skal vi hjem i 10 dager for at jeg skal få opplæring på sykehuset, og Espen skal ha veiledningstime i forhold til bacheloroppgaven sin. Blir godt med en liten tur hjem til fedrelandet, om enn det nok blir mest jobbing for min del. Spennende å få jobbe på sykehuset da, kjenner på sommerfugler i magen kan du si.

Vi trives fortsatt veldig godt her, og med nye eiere av leilighetskomplekset så er det jo blitt enda litt bedre. Vi leser mye, og det er ikke til å legge under en stol at det blir mye skole, men vi passer også på å ha fri sammen når vi kan. Som Espen sier så er vi eksperter på å kose oss, og det har vi tenkt å fortsette med.

1 kommentar:

  1. Veldig kjekt å gjenoppleve besøket når jeg så alle bildene! Vi hadde det enormt koselig - og kan bevitne at ekteparet er utrolig flinke til å kose seg, og å lage det koselig for gjestene sine! Som en ekstra bonus fikk jeg til og med se Espen ta noen triks med fotballen! Det var et av høydepunktene!!

    SvarSlett