mandag 28. november 2011

Ventetid

På søndag var det første søndag i advent, og for en finfin søndag det var. Først var det julegløgg, et arrangement av ANSA, hvor studenkoret jeg er med i sang. Fikk også hilst på studentpresten som var fra Ganddal opprinnelig - liten verden. Julegløggen er et kjempefint arrangement, og en virkelg god måte å starte adventstiden på.
Vi tjuvstartet litt på advent på lørdag vi og tente lys sammen med bibelgruppen vår, og da måtte det selvsagt også pyntes litt i leiligheten. Så nå er det en slik herlig stemning hos oss. Det er julemusikk på nesten hele tiden, jeg har bakt masse småkaker slik at det lukter godt av jul, og rundt oss er det lilla og rødt, og mange tente lys. Det er så koselig! Og i går bakte vi pepperkaker også, så nå er virkelig julestemningen et faktum. Advent er jo ventetid, og som de fleste vet så er det Jesusbarnet vi venter på. Det er slik en nydelig tid dette synes jeg, og det er jo også starten på et nytt kirkeår. Egentlig ganske fint at kirkeåret starter med å vente, vente på noe godt.

I vårt tilfelle så er adventstiden også noe travel, det er mye som skjer disse siste ukene før jul. Espen reiser hjem til Norge allerede på lørdag, for i neste uke begynner eksamenene hans. De neste ukene blir det også opptil flere prøver på meg, samt en eksamen, og jeg flyr hjem den 17. desember. Så selv om det blir veldig tomt her når Espen reiser, så tror jeg nok at tiden vil gå fort siden det er så mye å gjøre. Må bare vente litt - vente på noe godt.

1 kommentar:

  1. Så nydelig dere har pyntet - og så flotte dere er! Nye gensere?? Vi venter her også - både på jul og på at dere skal komme hjem! Det er jo en julegave det også:-))

    SvarSlett