- Kutt opp 1 stk. lauk i passe store biter, og fordel dei jamnt utover botnen i ei ildfast form.
- Ta dei to stykka med "Pink Salomon" og legg dei oppå lauken.
- Ha på dugelig mengde salt og pepper.
- Ha også på så mykje chili krydder (Av typen: Čili Papričky Sol'. Mogleg det er vanskelig å oppdrive dette i Norge) som samvitigheten tillater. (Poenget med sistnemnte krydder er ikkje fyrst å fremst smak, men å bedøve smaksløkene)
- Ha ca. 2 dl fløte i forma, slik at fisken bader i fløte.
- Ha på Karikrydder etter same prinsipp som i punkt 4.
- Til slutt skal heile sulamitten i ovnen på 200°C i ca. 30 min.
- Server det heile med kokte poteter.
- "Vel"bekomme
Det heile skal sjå omlag slik ut. (når det er ferdig)
Når dette innlegget går i trykken laga kånå cookies til mannen, så DÅ blir det litt feiring i kveld likevel.
Du får håpa at ikkje alle bryllupsdag feiringane kjæme på en torsdag då! Sølvbryllup er på ein tirsdag, så då kan du gleda deg det det i hverfall :-)
SvarSlettNår du spiser laks skal du ikke bedøve smaksløkene - du skal krydre for å få frem den gode smaken! Ellers så er det jo mulig å kanskje ha fisk tirsdag eller onsdag de ukene det er feiring på torsdag:-))
SvarSletthttp://www.youtube.com/watch?v=LJ68AK06wtE&feature=related
SvarSlett?